Wij maken gebruik van cookies.

Meer info

Over ons

logopedisch team deSPRONG

Wij zijn een team van vijf supergemotiveerde logopedisten met elk onze expertises. We functioneren binnen een groepspraktijk waar je ook terecht kan voor kinesitherapie en psychologie.

Ik ben Tine.

In 2003 behaalde ik mijn bachelor logopedie aan de hogeschool in Antwerpen en ging ik aan de slag als zelfstandig logopedist in een groepspraktijk. Samen met Bieke (onze kinesitherapeute) startte ik in 2005 deSPRONG op. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen. Kinderen op een creatieve en speelse manier begeleiden zorgt voor het gouden randje in onze praktijk. Als coördinator van de praktijk hecht ik veel belang aan een fijne en ondersteunende samenwerking tussen de collega's. Samen met mijn collega's kunnen we alle cliënten een kwalitatieve ondersteuning bieden. We volgen regelmatig bijscholingen en houden wekelijks een overleg om volledig up to date te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. We beschikken over zeer veel therapie- en testmateriaal om de optimale ondersteuning te kunnen bieden.

Contact

Ik ben Elke.

Sinds 2012 werk ik bij deSPRONG als zelfstandig logopediste. Wat ik fijn vind aan werken in een groepspraktijk is de mogelijkheid tot teamoverleg. Zo delen we onze kennis en komen we samen tot nieuwe inzichten. In het schooljaar 2014-2015 volgde ik het postgraduaat Leerstoornissen aan Thomas More. Het begeleiden van kinderen en jongeren met leerstoornissen is mijn grootste passie. Wanneer deze kinderen op school vreemde talen leren, is het vaak zinvol om ook deze talen mee te betrekken in de therapie. In het postgraduaat leerde ik meer over de begeleiding bij problemen met Frans en Engels. Daarnaast werk ik ook graag met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak- en taalstoornissen en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Geen enkele cliënt is gelijk en een geïndividualiseerde aanpak vind ik dan ook heel belangrijk.

contact

Ik ben Fien.

In 2018 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Ik behandel voornamelijk taal- en leerstoornissen. In 2019 behaalde ik mijn postgraduaat meertaligheid. Ik vind het belangrijk om bij meertalige kinderen ook de moedertaal in mijn therapieën te betrekken. Muziek is heel belangrijk voor mij en zingen is mijn passie. Bij kleutertjes gebruik ik in mijn taaltherapieën daarom graag mijn zelfgeschreven liedjes om woordenschat aan te brengen. Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten zich goed voelen bij mij, hen in hun kracht zetten en met meer zelfvertrouwen zien vertrekken is mijn doel.

contact

Ik ben Stien.

Sinds 2020 maak ik deel uit van het team deSPRONG. Je kan bij mij terecht voor logopedische begeleiding omwille van taal- of leermoeilijkheden, maar ook voor het volgen van typelessen. Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de sterktes van elk kind en stuur kinderen graag met een glimlach en een goed gevoel naar huis. Mijn doel is dan ook om samen met elk kind een veilige ruimte te creëren waarin ze het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen.

Ik ben Lore.

Als logopediste ben ik afgestudeerd aan Thomas More Hogeschool te Antwerpen. Tijdens de logopedische behandeling vind ik het welzijn van elk persoon prioritair. Via een onmisbaar contact met de omgeving, ga ik op zoek naar zorg op maat van elk persoon. Ik werk erg graag samen met kinderen en jongeren met leerstoornissen, taal- en articulatiestoornissen en afwijkende mondgewoonten. Al spelend komen we tot leren.

contact