Wij maken gebruik van cookies.

Meer info

Over ons

logopedisch team deSPRONG

Wij zijn een team van vijf supergemotiveerde logopedisten met elk onze expertises. We functioneren binnen een groepspraktijk waar je ook terecht kan voor kinesitherapie.

Ik ben Elke

Sinds 2012 werk ik bij deSPRONG als zelfstandig logopediste. Wat ik fijn vind aan werken in een groepspraktijk is de mogelijkheid tot teamoverleg. Zo delen we onze kennis en komen we samen tot nieuwe inzichten. In het schooljaar 2014-2015 volgde ik het postgraduaat Leerstoornissen aan Thomas More. Het begeleiden van kinderen en jongeren met leerstoornissen is mijn grootste passie. Wanneer deze kinderen op school vreemde talen leren, is het vaak zinvol om ook deze talen mee te betrekken in de therapie. In het postgraduaat leerde ik meer over de begeleiding bij problemen met Frans en Engels. Daarnaast werk ik ook graag met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak- en taalstoornissen en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Geen enkele cliënt is gelijk en een geïndividualiseerde aanpak vind ik dan ook heel belangrijk.

contact

Ik ben Fien

In 2018 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Ik behandel voornamelijk taal- en leerstoornissen. In 2019 behaalde ik mijn postgraduaat meertaligheid. Ik vind het belangrijk om bij meertalige kinderen ook de moedertaal in mijn therapieën te betrekken. Muziek is heel belangrijk voor mij en zingen is mijn passie. Bij kleutertjes gebruik ik in mijn taaltherapieën daarom graag mijn zelfgeschreven liedjes om woordenschat aan te brengen. Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten zich goed voelen bij mij, hen in hun kracht zetten en met meer zelfvertrouwen zien vertrekken is mijn doel.

contact

Ik ben Stien

Sinds 2020 maak ik deel uit van het team deSPRONG. Je kan bij mij terecht voor logopedische begeleiding omwille van taal- of leermoeilijkheden, maar ook voor het volgen van typelessen. Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de sterktes van elk kind en stuur kinderen graag met een glimlach en een goed gevoel naar huis. Mijn doel is dan ook om samen met elk kind een veilige ruimte te creëren waarin ze het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen.

Ik ben Lore

Als logopediste ben ik afgestudeerd aan Thomas More Hogeschool te Antwerpen. Tijdens de logopedische behandeling vind ik het welzijn van elk persoon prioritair. Via een onmisbaar contact met de omgeving, ga ik op zoek naar zorg op maat van elk persoon. Ik werk erg graag samen met kinderen en jongeren met leerstoornissen, taal- en articulatiestoornissen en afwijkende mondgewoonten. Al spelend komen we tot leren.

contact

Ik ben Nele

In 2023 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Ik ben een enthousiaste en leergierige jongedame, ik blijf graag bijleren aan de hand van wetenschappelijke literatuur en interessante bijscholingen. Ik werk graag samen met kinderen met taal- en leerstoornissen. Samen op zoek gaan naar de aanpak die het beste bij je past en die zorgt voor een optimaal resultaat, is mijn doel. Daarnaast streef ik naar het creëren van een vertrouwde omgeving, een speelse manier van leren en voldoende overlegmomenten met de omgeving en eventuele collega's uit andere disciplines.