multi
Afspraak osteopathie

Maak hier uw afspraak voor osteopathie.
Indien u een nieuwe patiƫnt bent, dient u zich eerst te registreren.

deSPRONG
Groepspraktijk

t. 014 70 73 90

Korte Vianenstraat 4 bus 69
2300 Turnhout

info@deSPRONG.be

Cursussen

Assertiviteitstraining voor kinderen

Psychotherapie

Kinderen groeien in mondigheid en assertiviteit, stap voor stap, de een al wat sneller dan de ander. Scholen doen er heel wat aan om hen hierin te begeleiden. Sommige kinderen hebben tijdens dit groeiproces nood aan extra ondersteuning.

Vanuit deSPRONG organiseren we  assertiviteitstrainingen in samenwerking met Zitdazo vzw. Tijdens 3 sessies krijgen de kinderen inzichten rond assertiviteit en sociale relaties. Er wordt vooral veel geoefend zodat de kinderen echte handvaten hebben om in hun dagelijks leven mee aan de slag te gaan. We werken in groep zodat kinderen kunnen oefenen met elkaar en elkaar kunnen ondersteunen. Tegelijkertijd zijn de groepjes klein zodat de begeleider heel individueel kan inspelen op de vragen en uitdagingen van elk kind. Er wordt dus echt op maat gewerkt.

Indien er vraag naar is, kan een vervolgtraject (individueel of in groep) worden aangeboden.

PRAKTISCH
Doelgroep voor de lagere school zijn kinderen van 9-12 jaar.

We werken in groepjes van 4 tot 6 kinderen. Zodra er 4 kinderen zijn ingeschreven, wordt een training gepland. Bij inschrijving kan aangegeven worden of woensdagnamiddag en/of zaterdagvoormiddag mogelijke momenten zijn.

3 sessies van 2u voor de kinderen - 1 sessie van 1u voor de ouders voorafgaand aan de eerste sessie voor kinderen.

€145 voor de hele reeks

De training wordt gegeven door Ellen Stoffels - orthopedagoog en oplossingsgerichte psychotherapeut i.o. en gaat door in De Sprong.


MEER INFO of INSCHRIJVEN
http://www.zitdazo.be/#!assertiviteitstraining/ciij
ellen@desprong.be